Lämna på REKO

För att lämna äpplen på uppsamlingsplatser/REKO:

Inlämning på REKO går till enligt följande:

Vi kör runt på flertalet olika reko-utlämningar och den sista orten varje kväll finns det möjlighet att få lämna in sina äpplen på sin ”hemort” och sedan få det utlämnat på valfri reko-utlämningsadress. Vi börjar i mindre skala och har några få orter till att börja med. Fungerar det bra kanske vi kan utöka så småningom.

Inlämning av äpplen sker EFTER reko-utlämningstiden, så i första hand är det våra rekokunder vi betjänar och när sista påsen är utlämnad och bilen är tom så fyller vi på med dina äpplen. Om det är möjligt undviker vi att köra runt på parkeringen för att bära så lite som möjligt. Fråga om vi har en vagn med så kan du låna den.

Lägg över dina äpplen i så många gråbackar som behövs. Fyll i lappen så gott du kan med namn, telefonnummer, önskemål samt sätt sedan en klisteretikett där du fyller i ditt kodnummer, som du hittar på blanketten uppe i hörnet. En klisterlapp ska även klistras på din blankett. Ditt kodnummer behöver markeras med klisterlapp på varje enskild gråback, för att kunna säkerställa att det är just dina äpplen.